sâmbătă, 18 aprilie 2015

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum


MOTO :
Unde e Băsescu ? Luați-l de pe mine că îl omor.
 Ieri seară în studiourile Realitatea tv Băsescu a șters pe jos cu cei care se credeau înainte de începerea emisiunii un eficient pluton de execuție care îl va linșa pe Băsescu în direct , la oră de maximă audiență - detalii AICI. După ce aseară a fost făcut muci m conform zicalei „după război mulți viteji se arată” Pensatul Rareș Bogdan contraatacă ”vijelios” cu săbiuța sa de carton. În opinia celor de la PS NEWS   Rareș Bogdan îl desființează pe Băsescu după ”măcelul” de la Realitatea TV. Noi replici tăioase pentru fostul Președinte dar de fapt sărmanul neterminat nu a făcut decît să își lingă rănile și lacrimile amestecate cu muci.

Un comentariu:

  1. ALEX ȘTEFĂNESCU: “SPECTACOL JALNIC LA REALITATEA TV” Imediat după terminarea emisiunii în care, chipurile, a fost analizată la Realitatea TV activitatea fostului președinte Traian Băsescu în cei 10 ani de mandate, criticul literar Alex Ștefănescu a reacționat pe Facebook:



    `Încălcând toate regulile publicisticii și politeții, făcând o propagandă agresivă și nu un talk-show, șase indivizi visceral-solidari, asemenea câinilor care atacă în haită, l-au hărțuit pe Traian Băsescu, unul dintre puținii oameni politici de valoare pe care îi avem. Ore în șir, în seara zilei de vineri 17 aprilie 2015, oameni ai clipei, de care peste câțiva ani nu-și va mai aminti nimeni, l-au admonestat, l-au jignit, l-au nedreptățit pe un personaj istoric.
    Le transmit pe această cale celor de la Realitatea TV că ar fi bine să nu mai îndrăznească vreodată să mă invite la o emisiune de-a lor.`http://www.criterii.ro/index.php/en/national/12981-alex-stefanescu-spectacol-jalnic-la-realitatea-tv

    RăspundețiȘtergere