joi, 11 decembrie 2014

CETEPULEA , CRUCISATORUL- DEONTOLOG AL PRESEI ROMANESTI SE DA LOVIT IN ARIPIOARA DE INGER

Cetepulea , constipatul intelectual cu pretentii de guru a tot ce misca in tara asta , raul ,ramul se da jignit in naturelul sau simtitor de faptul că la Guiță -tv s-a rulat toată ziua știrea că bravul  Cetepulea și alți bașbuzuci care ling muci au fost chemați să dea cu subsemnatul în legătură cu suspiciunile de evaziune fiscală de la Mediafax.Mai mult , niște curve de postaci au îndrăznit să îl acuze ( pe Cetepulea , măăăăă ? cristoșii și mnezeii mamei voastre de bagabonti ... ) că ar fi un bagabont scârța scârța pe hârtie și un mațe fripte care nu-și plătește foncierea și alte taxe .
Trec ușurel ca o adiere de zefir peste desele momente în care se simțea în drept și dator să se balege în capul tuturor, de la vlădică până la opincă, de la președinte de țară la șef de gară și, vorba lui Ienăchiță Văcărescu, cetii ce scrise cu măiastra-i peană iar apoi  șezum și plânsem de se scutura chemeașa pe mine de mila Cetepulii . Scrie sărmanul :”Când îţi plăteşti datoriile la stat, Cetepeule? Cum mai îndrăzneşti să scrii, când tu eşti un asistat social, mănânci din banii pensionarilor, ai copiilor, ai bolnavilor? Insolventule! Dai în Ponta pentru că n-a vrut să cadă la pace cu Sârbu, să-i şteargă datoriile! Falimentar nenorocit, când te vedem la puşcărie?” Cam acesta este discursul proiectat în jeturi asupra subsemnatului de către televiziunile de ciomăgari ai guvernului Ponta, precum şi de plutoanele postacilor din aceeaşi făină care bântuie Internetul. La tv  jegosecuristă autointitulată România s-a dat o zi întreagă ”ştirea” că am fost chemat la poliţie, unde dau declaraţii în dosarul de evaziune fiscală al grupului Mediafax, asta în vreme ce zăceam acasă, în papuci, răcit, fără să am habar de aşa ceva.....”
Rușine, Guiță tv , rușine postaci aurolaci,  dați în Cetepulea , dați în mine, dați în fabrici și uzine ,dați cu capul într-un tren până sare de pe șine.....

PS Cei care vreți să suferiți în solidar pe persoana fiziCĂ Cu bravul Cetepulea ACCESAȚI LINKUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu