sâmbătă, 6 decembrie 2014

GEOANĂ îl mușcă de puță pe NIMURICEA - UNPR iar NIPULICEA - UNPR îl mușcă de cur pe GEOANĂ

Geoană, război cu Nicolicea. Banii, folosiții pentru un document de eliminare a traseiștilor, lichelelor politice și tupeiștilor


Mircea Geoană a declarat că îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea, după ce ministrul pentru relația cu Parlamentul a afirmat într-o emisiune că ar fi încasat 40.000 de euro pentru ca Mircea Geoană să fie exclus din partid în 2009.Contactat telefonic de jurnaliștii de la Realitatea, Mircea Geoană a făcut câteva comentarii cu privire la ziua de luni, 8 decembrie, când îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea.
„Am o aspră replică la seria de surse, de calomnii, pe care acest domn mi le adresează.  Vreau să spun extrem de clar că totul este o uriașă minciună, dacă are nevoie de informații cu privire la motivele și contextul pentru care s-a luat decizia cu privire la domnia sa, în 2009, are un coleg de Guvern, care a participat la ședință, în 2009, domnul Liviu Dragnea. Are și alți colegi, foști din PSD, actuali UNPR, care au fost de față la acel moment”, a explicat Mircea Geoană la Realitatea.
„Îl voi da în judecată și daunele interes pe care sunt sigur că le voi obține în instanță, am să le donez unui ONV care să facă de manieră independentă un clasament anual a celor mai traseiști, tupeiști și lichele politice. Spun asta fără multă supărare, nici fără prea multă ironie, mi-am clădit o carieră și o întreagă viață publică pe identitatea mea, pe cinstea mea. Niciodată nu am fost surprins în astfel de situații”, a declarat politicianul.”Banii vor merge către un început de document de stat pentru eliminarea din viața publică și politică a acestor specii de cetățeni”, a mai spus acesta la Realitatea. 

Mircea Geoană îl dă în judecată pe Eugen Nicolicea



Senatorul Mircea Geoană a anunțat, sâmbătă, că îl va da în judecată pe ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, pe care îl acuză de calomnie. Deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, afirmase cu o seară înainte că Mircea Geoană a încasat 40.000 de euro pentru ca el să fie exclus din PSD, în 2008.
În replică, Mircea Geoană spune că afirmația deputatului UNPR este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, precizând că luni îl va acționa pe acesta în instanță."De 5 ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației", a reacționat fostul președinte social-democrat.

"Totul are o limită. În clipa în care vii în spațiul public cu astfel de acuzații mincinoase, atunci pot să spun că luni dimineață îl dau în judecată. Este cea mai mare invenție și minciună pe care am auzit-o vreodată. Iar banii pe care îi voi obține ca daune pentru insultă, calomnie și minciună le voi dona unui ONG, cu o singură condiție: să inventeze un premiu anual pentru lichelism și traseism în politică. Cred că domnul Nicolicea s-ar califica într-un 'grup select' de politicieni care pot primi o astfel de etichetă. Să vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil", a continuat Mircea Geoană, la B1 Tv.
Eugen Nicolicea a fost președintele organizației PSD Mehedinți și a fost exclus din partid fără să fie anunțat. În prezent, el este vicepreședintele UNPR.

Eugen Nicolicea, după ce Mircea Geoană a anunțat că îl dă în judecată: "Îl dau în judecată și la Parchet, pentru o infracțiune care se pedepsește cu pușcăria" 




Mircea Geoană a anunțat, sâmbătă, că îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea, pentru calomnie, iar ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul a reacționat extrem de vehement. Contactat de DCNews, Nicolicea a anunțat că, la rândul său, îl va da pe Geoană în judecată și pe mâna Parchetului: "Acțiunea pe care i-o fac eu este infracțiune și se condamnă cu pușcăria", ne-a spus deputatul UNPR.
"Eu nu eram o persoană care discutam în judecăți. Foarte bine, eu am să-l dau la Parchet pentru falsul pe care l-a făcut cu excluderea din partid a fratelui meu și pentru abuzurile pe care le-a făcut. Am documentele semnate de el. De asemenea, am să-l dau în judecată pentru calomnie. Chiar astăzi recunoaște că ne-a dat afară, după care ne face traseiști. Dacă vrea judecăți, judecăți va avea. (...) Individul ăsta când s-a pornit să facă ceva, s-a pornit cu răzbunarea și pe familie și pe membri apropiați", a reacționat Eugen Nicolicea, contactat de DCNews.Cât despre procesul pe care a anunțat Mircea Geoană că i-l va intenta, Eugen Nicolicea a opinat că este "exclus" să îl piardă, precizând: "Dar dacă a pornit pe calea judecății, să continue, pentru că va avea judecăți și plângeri la Parchet împotriva lui, pentru toate lucrurile pe care le-a făcut, inclusiv falsul pe care l-a făcut, pe care a pus ștampilă și semnătură și în care spunea că Biroul Executiv dădea afară simpli membri, pentru că răzbunările lui au fost împotriva întregii mele familii. Să vedem cum a făcut acest fals! O să îl dau la Parchet.
Întrebat în ce constau falsurile respective, deputatul UNPR ne-a explicat: "A emis o hârtie în care a spus că altă treabă n-a avut Biroul PSD decât să-mi excludă fratele, lucru care nu s-a întâmplat niciodată. Este semnat, ștampilat, se știe. De câte ori am spus despre el, n-a negat niciodată. (...) Dacă vrea procese, procese o să aibă".
"El mă dă în judecată pentru daune morale. Rămâne să probeze ce daune i-am produs, iar eu am să probez falsurile pe care le-a făcut la Parchet. Acțiunea pe care i-o fac eu este infracțiune și se condamnă cu pușcăria", a conchis Eugen Nicolicea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu